Siergrindvloer

Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden!

Een van de meest populaire vloerafwerkingen van de laatste jaren is de siergrindvloer. Niet onlogisch, want siergrind heeft een warme, natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Siergrind wordt ook wel korreltapijt genoemd of grindvloer of marmerstone. Welke naam dan ook, het gaat altijd om een vloerafwerking die bestaat uit vele duizenden korreltjes steenachtig materiaal die met behulp van kunsthars aan elkaar verbonden zijn.

Prijzen vanaf € 39 incl btw.

Onze showroom bezoeken?

Maak een afspraak en bezoek onze zeer fraaie showroom en maak kennis met onze stijlvolle vloeren. Hier kunt u het materiaal rustig op kleur en kwaliteit beoordelen. Laat u uitvoerig inlichten door onze vakmensen, onder het genot van een kopje koffie. 

Open structuur 

Een siergrindvloer bestaat uit korrels, daardoor bevat hij veel open poriën. Dat levert een aantal voordelen op. Stof blijft niet op de vloer liggen maar verdwijnt tussen de korrels. Daardoor komt het tussen de stofzuigbeurten door niet steeds opnieuw in de lucht terecht, ook niet bij tocht over de vloer. Dat maakt de vloer ideaal voor Carapatiënten. 

Seallaag

De openstructuur van siergrindvloeren levert niet alleen maar voordelen op. Op sommige plaatsen (toilet of keuken bijvoorbeeld) en bij extreme vervuiling (denk aan huisdieren) kan een gesloten structuur fijner zijn. Dat kan door een seallaag aan te brengen. Vuil kan dan niet in de poriën dringen en de vloer is gemakkelijker te reinigen. De seallaag van tegenwoordig is bijna onzichtbaar waardoor het geen afbreuk geeft aan de uitstraling van uw vloer.

Slijten en krassen

Een siergrindvloer is zeer slijtvast en zo goed als krasvrij.
Er bestaan geen ander soort vloeren die zo krasvrij zijn als de siergrindvloer.

Granito vloeren

Onze granito-look vloer is een troffelvloer

Een troffelvloer, ook wel mortelvloer genoemd, bestaat uit zeer fijngemalen kwarts- of grindkorrels. Een epoxyhars zorgt voor de aanhechting tussen deze korrels.

Door onze speciale afwerking krijgt de granito-vloer een hoog decoratieve uitstraling

Prijzen vanaf €89 incl btw.