Industrievloeren

Onze industrievloeren zijn ideaal voor bedrijven. Met name onze epoxy vloeren zijn uitstekend toepasbaar als bedrijfsvloer. Onze industrievloeren zijn gecertificeerd volgens Nederlandse wetgeving. 

Bent u op zoek naar een bedrijfsvloer die aan de allerhoogste eisen voldoet zoals zuurbestendigheid, en temperatuur kunt u het beste kijken naar onze UCRETE® vloeren. 

Veilig en verantwoord uw vloeren laten leggen

N.K.B. adviseert en verzorgt de applicatie en VVV certificering van uw bedrijfsvloer. N.K.B. is één van de weinige bedrijven in Nederland die UCRETE® bedrijfsvloeren mag aanbrengen. Dat wil zeggen dat we werken met de sterkste vloeren ter wereld. De vloeren zijn hittebestendig, duurzaam en bestand tegen chemische stoffen.

N.K.B. levert naast de UCRETE® vloeren ook verschillende andere bedrijfsvloeren. Wij adviseren u graag welke vloer voor u de beste oplossing is.

Epoxy bedrijfsgietvloeren

Een Epoxy gietvloer is ideaal voor bedrijfsruimtes. De gietvloer is in een kleur en afwerking naar wens aan te brengen. Een Epoxyvloer is vloeistofdicht zeer hygiënisch en ook gemakkelijk te reinigen.

prijzen vanaf € 18- excl. btw per m2 voor een rolgietvloer

prijzen vanaf € 28- excl. btw per m2 voor een gietvloer

Epoxy troffelvloeren ​

Een troffelvloer kennen we ook als een mortelvloer.  Deze vloeren zijn bij uitstek geschikt als vloerafwerking op een slechtere ondergrond. Hij wordt gebruikt in omgevingen waar hoge eisen gesteld worden aan stoot- en slagvastheid en is zeer hygiënisch . Deze vloer is een naadloze vloer die bestaat uit een mengsel van fijngemalen steentjes en kunsthars. 

Prijzen vanaf € 55,- excl btw per m2

troffelvloer-groot-keuken

UCRETE® vloeren

UCRETE® vloeren zijn bij uitstek geschikt als vloerafwerking in omgevingen waar de hoogste eisen gesteld worden aan stoot- en slagvastheid, hygiëne, bestendigheid tegen chemicaliën en temperaturen tot 150°C. 

prijzen vanaf € 95,- ecl btw per m2

Partner

Marktleider in bedrijfsvloeren
N.K.B werkt al jaren nauw samen met één van de grootste leveranciers van bedrijfsvloeren. Kijk voor meer informatie over UCRETE® vloeren op de website van BASF