Uw vloer als kunstwerk?

Een siergrindvloer maakt uw ruimte aantrekkelijk

Siergrindvloeren geleiden heel goed warmte waardoor ze uitermate geschikt zijn voor vloerverwarming. De vloeren staan bekend om hun sterke en slijtvaste structuur. Maar u kunt ze ook heel goed gebruiken om decoratieve accenten te geven aan uw woning, showroom of winkels. Met een grindvloer kunt u eindeloos variëren met kleuren en korrelgrootte, waardoor een uniek kunstwerk ontstaat en u uw vloer een hele specifieke uitstraling kunt geven.

Als u vragen heeft over siergrindvloeren, marmer korreltapijt of betonlook vloeren, neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of vraag direct online een offerte aan.

Showroom Nikolai Betonreparaties en Kunstofvloeren Terheijden

Onze showroom bezoeken?


Bezoek onze zeer fraaie showroom en maak kennis met onze stijlvolle vloeren. Hier kunt u het materiaal rustig op kleur en kwaliteit beoordelen. Laat u uitvoerig inlichten door onze vakmensen, onder het genot van een kopje koffie. 

Openingstijden Nikolai Betonreparaties en Kunstofvloeren Terheijden

6 dagen per week open


U kunt vanaf maandag t/m zaterdag een kijkje nemen in onze showroom. Alles gaat op telefonische afspraak of via het contactformulier op onze website. Bel 076-59 345 82 om een afspraak te maken.

Bezoek ons