De beste bedrijfsvloeren voor industrieel gebruik

Veilig en verantwoord uw vloeren laten leggen

N.K.B. adviseert en verzorgt de applicatie en VVV certificering van uw bedrijfsvloer. N.K.B. is één van de weinige bedrijven in Nederland die UCRETE® bedrijfsvloeren mag aanbrengen. Dat wil zeggen dat we werken met de sterkste vloeren ter wereld. De vloeren zijn hittebestendig, duurzaam en bestand tegen chemische stoffen.

N.K.B. levert naast de UCRETE® vloeren ook verschillende andere bedrijfsvloeren. Wij adviseren u graag welke vloer voor u de beste oplossing is.

Gietvloeren Terheijden

Gietvloeren

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor een gietvloer. En niet voor niets:
een gietvloer is strak,
gebruiksvriendelijk en kan geheel naar uw voorkeur worden samengesteld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe gietvloer?

Neem contact op voor meer informatie over gietvloeren

Industrievloeren Breda

Kunststof vloeren

Zowel voor industriële toepassinggen als voor particulieren zijn kunststof vloeren uitermate geschikt. De kunststof vloeren zijn in vele kleuren verkrijgbaar doordat zij zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Wilt u een duurzaame, vloestoifdichte en eenvoudig te onderhouden vloer? 

Neem contact op voor meer informatie over kunststof vloeren

UCRETE® vloeren Nikolai Siergrindvloeren

UCRETE® vloeren

UCRETE® vloeren zijn bij uitstek geschikt als vloerafwerking in omgevingen waar hoge eisen gesteld worden aan stoot- en slagvastheid, hygiëne, bestendigheid tegen chemicaliën en temperaturen tot 150°C. Wilt u meer weten over de voordelen van deze vloer?

Neem contact op voor meer informatie over UCRETE® vloeren

Betonlook-vloeren Nikolai Betonreparaties en Kunstofvloeren Terheijden

Betonlook vloeren

De betonlook-vloer is een type vloer dat een aantal jaren geleden is geïntroduceerd door binnenhuisarchitecten. De vloer kenmerkt zich voor een industriële uitstraling. Geschikt voor elk huis en voor elk vertrek. We komen graag bij u thuis om uw situatie te bekijken en een passende vloer te adviseren.

Neem contact op voor meer informatie over betonlook-vloeren

Mortel vloeren Nikolai Betonreparaties en Kunstofvloeren Terheijden

Epoxy Mortelvloeren

Epoxy Mortelvloeren zijn bij uitstek geschikt als vloerafwerking in omgevingen waar hoge eisen gesteld worden aan stoot- en slagvastheid, hygiëne en bestendigheid tegen chemicaliën. Wilt u meer weten over de voordelen van deze vloer?

Neem contact op voor meer informatie over epoxy-mortelvloeren

Vloeistofdichte vloeren Nikolai Betonreparaties en Kunstofvloeren Brabant

Vloeistofdichte vloeren

Zoals de naam al aangeeft, zijn de vloeistofdichte vloeren bestand tegen het lekken van allerlei soorten vloeistoffen. Heeft u een
werkplaats-, horeca-, of winkelvloer? Onze vloeren zijn HACCP gecertificeerd, dus u weet zeker dat er door uw bedrijfsvloer geen vloeistoffen heenkomen.

Neem contact op voor meer informatie over vloeistofdichte vloeren

Bezoek ons

BASF Nicolai

Partner

Marktleider in bedrijfsvloeren

N.K.B werkt al jaren nauw samen met één van de grootste 
leveranciers van bedrijfsvloeren. 

Kijk voor meer informatie over UCRETE® vloeren op de website van BASF